UPM ProFi Floor-fliser – eleganse med enkelhet

Med sitt stenlignende utseende er UPM ProFi Floor-flisene designet for bruksområder innendørs, som balkonger med tak og vinterhager. Tre farger, inspirert av den finske naturen, gir friske og stilrene terrassebord. Takket være det enkle installasjonssystemet og de avanserte materialegenskapene er UPM ProFi Floor også en god løsning for butikker, utstillingsrom og messestands.

Horizontal divider

Floor-fliser – inspirasjonsgalleri

Horizontal divider

Funksjoner – elegante Floor-fliser

Designet av 
Artek Studio

UPM ProFi Floor, designet av Finlands Artek Studio, er et flott gulvflissystem. Artek ble grunnlagt av den legendariske finske arkitekten og designeren Alvar Aalto sammen med venner i 1935 og er berømt for å være en av de mest nyskapende bidragsyterne til moderne design. Inspirert til å arbeide med nye materialer.

Elegant stenlignende utseende

UPM ProFi Floor kombinerer det nydelige, stenlignende utseendet med en varm og myk følelse. Floor-fliser er laget av det samme avanserte komposittmateriale som UPM ProFi Deck.

Enkel installasjon

UPM ProFi Floor-fliser er utformet for balkonger med tak og vinterhager og skal bare installeres i skjermede områder. (Forbigående skjevhet kan bli resultatet hvis vann ligger igjen under flisene.) UPM ProFi Floor-fliser kan installeres i løpet av minutter. Floor-flisene legges ganske enkelt på en plan flate og kobles sammen med X-festene.

Bedre fargebestandighet

Tre og cellulosefibere kapsles inn i spesielt utvalgte polymerer for å gi varig værbeskyttelse. Den avanserte kompositteknologien gir UPM ProFi Floor overlegen motstand mot UV-lys sammenlignet med tradisjonelle kompositt- eller tregulv. Dette vil føre til bedre fargebestandighet.


Tøff nok for stiletthæler

Komposittflisene har gode ytelsesegenskaper og føles behagelige mot nakne føtter, og de er robuste nok til å tåle stiletthæler også. Floor-flisene har en god friksjon, enten de er våte eller tørre.

Resirkulert og giftfri

UPM ProFi Floor inneholder opptil 50 % resirkulerte fibre og polymerer og er PVC-fritt og ikke giftig.
Horizontal divider

Spesifikasjoner for UPM ProFi Floor-fliser

Dimensjoner: B 400 mm, L 400 mm, H 28 mm
Farger: Marble White, Night Sky Black, Stone Grey
4 stk. per pakke
Materialbehov per m² (ca.) 6+ fliser
 
Familiebrosjure (PDF) »
Tekniske spesifikasjoner (PDF) »

UPM ProFi Floor er utformet og produsert i Finland.

Finn din nærmeste forhandler –
Hvor du kan kjøpe Floor-fliser »
Horizontal divider

​Floor-fliser pakke

Hver pakke med Floor-fliser inneholder 4 fliser og X-fester for smart installasjon.

UPM ProFi Familiebrosjyre (PDF) »
Tilbehør »

​Floor-fliser

​UPM ProFi X-fester

Skjult feste, svart farge.

Horizontal dividerInstallere Floor-fliser

UPM ProFi Floor er raskt og enkelt å installere. Bare plasser flisene på et hardt og flatt underlag og fest dem til hverandre med patentert X-fester. Floor-flisene kan kobles sammen i hjørnene eller midt på hver side, noe som gjør at de kan legges på ulike måter.

Installasjonveiledning (PDF) »

Installasjon »
Finn din nærmeste Floor-installatør »Stell og vedlikehold – Hvordan vedlikeholde Floor-flisene

Alle utvendige byggematerialer trenger vedlikehold og rengjøring i en viss grad. Med periodisk rengjøring vil UPM ProFi Floor se vakkert ut i årevis.Om miljø

UPM ProFi tre-plastkompositt (WPC) er den første løsningen for avfall fra selvklebende etiketter i industriell skala.

Miljøytelse »